tirsdag 9. juni 2009

Sporkurs og utstillingstrening

Har prøvd å gnåle på Per-Eirik om at han må blogge litt i Selmas blogg også, men siden han fikk Kalle så virker han ikke å bry seg så veldig mye om prinsessa lenger assa.. :-)

Men, siden Kalle har fått muskelstrekk, så går han istedet med Selma på sporkurset, og det er jo bra for lillefrøkna! :-) Det hørtes no ut som om at han var fornøyd med henne på første kurskveld, så det tegner jo bra :-) Det var godbitsspor som gjaldt, og hun hadde vist nok løst spesielt det andre og tredje sporet bra.

Igår så trente Maja med Selma, og de trente da litt utstillingstrening. Selma skal jo stilles til helgen, og i verste fall så kræsjer det med min lydighetskonkurranse med Fanny så da må vi ha en backup :-) Så det blir sannsynligvis Maja som skal gå med Selma, noe som helt sikkert kommer til å gå bra :-) Håper bare at vi er en til i klassen, og at Selma går som nr 2.. Hun er litt vanskeligere å holde farten på ellers :-) Ihvertfall igår :-) Men det var nyttig trening for begge to, da de fikk gått sammen med andre hunder (Ken og Ruff) + at de fikk sett litt ihvertfall ang hva som skjer i ringen. Blir no spennendes, men forventer ikke akkurat så mye i helga da :-) Men det er jo god trening for Maja - kanskje hun kan begynne å handle Selma i ringen fremover slik at jeg slipper? :-)

2 kommentarer:

Hanne sa...

Syns så absolutt at Maja skal gå med Selma, om det krasjer med lydighet eller ikke, om Maja vil da. Syns de var skikkelig flinke i går :-) Lykke til i Tromsø

Emma sa...

Jepp, kan jo fort hende at hun får gjøre det likevel :-) Hvis hun har lyst da. Er jo kjempefin trening for begge to :-)